Onsdag 25 Aug

3 skoldagar har gått. Och jag som absolut inte ville till skolan på söndag kväll. Tanken tog död på mej då känndes de som. Men när man väl kom dit känndes allt skönt. Skönt över att vara tillbaka. komma in i normala tider igen och träffa allt underbart folk.
Idag vart jag dock hemma. Somnade 6 igår kväll och vaknade 10 idag. Välbehövlig sömn efter väldens bästa pojkvän sovit här med mej dagen innan. Men de var nog endå lite bra att jag vart hemma idag, mår inte så kalas bra heller. Sen kommer vet. till chance om nån tim. Hoppas att de löser sej på bästa sätt med lill skrutten min nu.
Till helgen bärjar förhoppningsvis flytten till delsbo för mej. HOPPAS JAG IAF! Usch, vilken evig väntan de är.

Ska passa på att gratta kusin vitamin idag oxå, käraste julle blir ju faktist 20! :)♥

Har hitta mer kläder och sånt jag vill ha..
Men allt kostar ju tyvärr pengar. Och de känns som att de är ganska viktigt att lägga pengar på lägenheten nu ist för kläder... :(








skolstart!

Jahapp, då var sommarlovet över och nya krafter hämtad till skolstarten!
Eller, dom  skulle vara hämtad iaf. men frågan är om man verkligen är så laddad och pepp inför jobb igen.
Just nu känns de bara jobbigt. Att tänka tanken på tjatiga lärare och jobbiga,dryga timmar gör mej redan skoltrött innan vi ens börjat.
Svårt att vända tillbaka dygnen som dom igentligen ska vara och svårt att acceptera att man inte kan vara ute om nätterna längre.... Tråkigt men sant :(
Känns att de går mot helt fel håll nu, kalla,svarta och långa nätter. Usch, hatar hösten.
sommarlovet har gått sjukt snabbt och man har inte hunnit med så mkt känns de som. Men de har endå varit helt okej. Jag har ju faktist tillbringat en hel del tid med underbara männsikor och mkt äventyr. En lyckad tävlings dag med hästen och faktist fått världens sötaste lillebror. Så de har varit bra! Synd att de gått så snabbt bara.

orkar inte skriva fler rader en så här.
puss och godnatt!








Just de, jag hade en blogg.

Åter igen vart bloggen mer eller mindre bort glömd.
Får be om ursäkt för de. Eller så är de kke mej själv jag ska be om ursäkt till, för de känns tomt och konstigt och kke lite jobbigt att inte skriva av sej om dagarna. Hm.. Måste skärpa mej nu!

Jaha, vart ska man börja ? De har hänt mkt sen jag skrev sist.
Livet rullar på, som vanligt tror jag. Börjar hända lite störa förändringar i livet kke. De är de som är skillnaden.
Imorgon bär de av för att kolla på lägenhet. Blandade känslor. Känns skönt och roligt men samtidigt nästan lite läskigt.. ensamheten skrämmer mej. Hatar de! Men men, man ska väl vänja sej vid den oxå antar jag. :)
Var och tävlade med Chance i helgen som var i vattlång. Man märker tydligt vem som igentligen bryr sej om en vid såna där tillfällen. Jag menar, när nånting "stort" händer i ens liv som betyder något och som känns viktigt för en själv så trodde jag iaf att den som faktist stog mej bland den närmaste skulle bry sej lite mer. Men icke. Man ska tydligen inte sluta förvånas. Inte ens över sina egen föräldrer. Starade i 4 klasser på söndagen. Framridningen var okej. hon känndes kke lite trött och nyvaken. :) Men vem är inte de vid 8 på morgonen ?
Första klass var Pleasure WT. Över förväntan kom vi på andra plats! Hon kändes fin under ridningen men vart ärligt talat glatt överraskad över den fina placeringen. :)
Den ena klassen följde den andra och nästa klass var Reining Y.
Inte heller här var jag förväntasfull över hur de skulle gå. Jag hade överlåtit Chance till en trevling mamma som stog och beundrade alla fina hästar som tävlade medans jag sprang ner för att fixa lite annat innan de var dags att tävla! På väg tillbaka till ridhuset där tävlingen var i full gång hör jag mitt nummer på nummer lappen som satt på Chance pad ropas upp, och därefter mitt och Chance namn ropas upp. Tro de eller ej men vi skulle in på banan och göra vårt! Med rena paniken kasta jag mej upp på hästen och ut på banen när jag sen inser att jag glömt hur mönstert var. Allt snurra runt i skallen och jag visste faktist inte vart jag skulle ta vägen... När sen domaren nickade till mej att jag fick börja min ritt tror jag att de kom en ängel och hjälpte mej. Jag gick helt och hållet på "den så kallad magkänslan " och faktist så red vi helt rätt! Jag och Chance fixade de! Vi kom på första plats!!!!! En fin gulblå rosett och en guld pokal samt fina glass vart vårat fina pris! :')
Just den stunden när man satt där i sadeln på min lilla skrutt häst som jag bara hade tränat två dagar innan tävlingen med, känner man sej grymt stolt! Fick jätte mkt beröm av domaren vilken fin häst jag hade. Han tyckte att hon var väldigt charmig! Vilket han har rätt i oxå :)
Min lill snutte skrutt, de är Taris take a Chance de :) <3
Näst sista klassen var Jackpot Reining, Chance hann tyvärr att tröttna en hel del på att ridas den dagen och jag tror att de är mitt eget fel, (fel planering i framridning sov.) men hon gjorde de kanon bra, så vad mer kan man begära? Diska oss tyvärr i denna klass men red igenom hela möstret till slut. Och hon gjorde de jätte bra efter att jag övertalade henne att de faktist är roligt där ute på banan :D
Sista klassen var Pleasure Y där vi kom två. :)
Så ja, de vart en fantastisk tävlingsdag de där. Nu väntas en till tävling om två veckor i nytorp :)
Då ökar vi svårigheterna i reining och ser hur vi lyckas med de. Vi tar allt som en träning för oss båda och hoppas bara på att vi känner oss nöjda tillsammans efter en dag ihop på banan!

Från de ena till de andra så åker och och Bella till Long Valley på torsad igen och hälsar på och hjälper till på gården lite. Allt för nöjets skull :) De är ju så trivsamt där och man vill ju ta med flyttlastet på en gång! ;)
Blir där i några dagar sen hem och träna inför tävlingen och se till att fixa allt med lägenheter innan skolan...

Så nu har jag spart de bästa till sist...........



JAG HAR BLIVIT STORASYSTER,IGEN! :D
Och den här gången en helt underbart söt lite pojke :'))
Sjuuukt vad söt man kan vara ! Världens snällaste är han oxå.♥  Kommer ladda upp nå kort på lill plutten här nått tag. Men just nu orkar jag inte.
Ska nog sova nu så jag orkar upp imorgon. Puss på er!




Tillsammans är vi ett ! ♥


 

 

 


RSS 2.0