Furuvik

Gävle hela veckan med djurparkarna och hästarna. Kul,tråkigt och mysigt på samma gång.
Har kurs om dagarna på furuvik inom etologi,djurens beteende. Intressant och tråkigt. Svårt & krångligt.
Har prov på fredag, så då visar de sej hur pass mkt man kan antar jag.
är väl som vanligt inte mkt att förvänta sej när de är jag som ska skriva ett prov.. usch.
Är ute och ränner och har oss på nätterna och sen klagar på att vi är trött under dagarna. Moget,jag vet. men ibland måste man få vara omogen oxå. Ser inte ut att komma iväg på tävling i helgen endå.. inställt igen pga.skada. suck... Ist far vi upp mot ånge på lördag för att träffa Bella. De blir kul.
Att vara utan henke en vecka känns tungt. Men de får en att inse hur mkt man älskar honom oxå.
Har även köpt nya skor här i gävle. Sviiin snygga och höga :D älskar dom!!
Har massa bilder jag ska försöka få ut på fb så fort jag kommer hem. Studera apor & kameler med bella och sofia idag från de ena till de andra. :p  Apor är ju för goa. Helt otroligt vilka fantastiska djur.
Åker hemåt på fredag runt 9 så är väl hemma runt 12-13 tiden. underbaart! Vill hem nu.. usch, saknar ebba. Chance. och allt annat.

Blää för de här.

 

Jag älskar dej min stjärna, var stark du klarar allt!
          -Utan dej blir jag inget. ♥


22-09-10

Sitter på skolan nu. snart svenska med Lolia... Som tur är varar lektionen bara en halv tim ungefär.
Sov hos henke inatt, han skjusa hem mej runt 8 tiden. Gjorde mej ordning för skolan och tog sen bussen med käraste Emelie till skolan.
Planerna efter skolan lutar åt omskötsel och ridning på lilla Chance sen umgås med världens bästa henke. Sakta med säkert drar de ihop sej för tävling den 3 okt. :)
Nästa vecka bär de av med klassen till furuvik en vecka sen en häst gård i forsa veckan där på med häst brudarna för att lära oss mer om körning. 

Nä, nu ska jag stänga ner de här och hämta block och penna för lektion.
Tjaoo!

/JB

09-09-10

5 hela år sen, du finns i våra tankar varje dag. Vila i frid lilla hjärtat.
Fazanas mixed and ready



Länge sen jag skrev nu, men har ju ingen dator så dom gånger jag skriver är dom gånger jag har tillgång till dator, och de blir nästan alltid när jag kommer hem till mamma. Har sovit här inatt,skönt att komma ifrån ansvaret med lägenhet. Städar nog ihjäl mej annars snart. Lovar att vem som helst skulle till och med kunna slicka på mitt golv om dom så ville. stor städning varje dag! 
Hemma från skolan hela veckan nästan. Blir helt slut av medicinen. Då känns de skönt att vara hemma och ha mamma vid sej igen. :)
Imorgon åker jag nog hem, hem till mej igen. Tar med mej lollo då oxå. Då finns de inte en chans att jag kommer undan promenarerna varje dag. Sköönt! Red chance idag. Hon känns fin, lite tung och stel. Men hon har ju faktist stått ganska länge. Men ska sakta men säkert sätta igång henne nu inför KM som kommer äga rum i okt. Har ungefär 4 veckor på mej.
Nu ska jag duscha sen krypa ner i sängen med världens sötaste bebis. Älsklings Ebba!


RSS 2.0