28 februari

Hej på er!

Idag var vi (häst tjejera) hemma hos Gunnel med hennes hästar. Jag fick verka hennes shettis, mkt intressant och roligt. Men endock lite svårt... Kom hem runt 3 tiden och började direkt att städa lägenheten, diska och ska även snart tvätta. Drygt men de är ju ett måste.. Tur att man har en sån underbar pojkvän som fixar maten iaf.
Imorgon åker vi ner till ett stall och blir där hela dagen och får lära oss mycket nytt och någon typ av körning, har tyvärr glömt de mesta känns de som, minns varken vad han eller stället heter, inte ens vad de är för typ av körning!? VAKNA JESSICA!
Märks att helgen har slitit ut en kanske, hehe.
Vart en suuuper kväll med tjejerna Johanna, Linn och sofia hemma och i ängebo. Söndagen myste jag med mina pållar uppe hos mamma, tog hand om chance och tränade förtroede från marken. Underbara häst vad jag älskar henne.  Körede och åkte även en del skoter, skoj!
/J

Ledsen tjej.

Nu får de fan vara bra snart, finns de inte en männsika som ska kunna förstå mej? Finns de inte en enda som lyssna och kan känna vad jag känner... Jag känner mej helt utlämnad och totalt ensam i den här jävla världen.
När ska allt vända? Eller kommer allt vända? Eller ska jag sitta här dagar ut och nätter långa och bara må skit, bara gråta.. hela tiden..
När jag trodde allt var på sin väg lurades jag av dom jag trodde fanns för mej.
Jag orkar inte mer, de har jag sagt många gånger. Men nu måste de få sitt slut snart, annars... Ja, annars vet jag nog inte vad jag ska göra med mej själv snart.

allt jag vill är att känna ett stöd för att må bra.
/J

Lördag

Sitter hemma hos mamma, kvällen har spenderats här uppe i skogen med familjen. Käka pizza och ätit massa godis och skit. Usch, onyttig får man vara, ibland!
Och jag bara toook saknar min pojkvän. Stackarn, måste nog växt fast i honom.. Inte en sekund utan att man tänker på han när han inte är uppi en. Men han är ju för bäst. :)
Blir nog kvar här inatt, och imorgon har jag planer på att rida snygg-Quatte! Hoppas graderna sjunker lite ute först bara. Olidligt kallt nu. Fy!

/Jessi

Dålig,igen.

Ligger hemma i sängen idag. Inte alls nå pigg, känner bara för att dra täcket över huve och vakna nångång till helgen.

Helgen som var har varit helt okej, åkte en sväng till mamma på fredags kvällen, sen lördagen var vi ute och åkte skoter hela dagen. Jag,henke,Emelie,Daniel,Johan och Anders. :)
Lördag kväll vart de fest i frigge vilket man fick ångra dagen efter,söndagen alltså. Jag har nu bestämt, att sprit ska jag aldrig mer dricka. Nä usch, kan inte bete mej för fem öre ens en gång.
Söndagen var de bara en massa mys hemma, med massor av godis,chips dricka och kladdkaka. Och världens bästa pojkvän såklart. Vart oxå bjuden på mat på bio pizzan av Henkes mamma med familj.

Mamma var nyss hit med choklad hjärtan och två stora fina rosor.
Och jag har massos av disk,tvätt och städning att göra igentligen, men har just nu igen ork alls.
Tror jag skjuter upp allt de där tills kvällen, om jag känner mej piggare. Så följer jag nog med mamma hem senare när hon hälsat på moster klart.

Igentligen var de här inlägget ganska onödigt att ens lägga ut, men efter som jag inte har bättre för mej  :p

aja, ha en glad alla hjärtans dag iaf! :)♥


En bra dag

Sov över i morse, men missade endå inge viktigt. Åkte in till skolan och fick skjus från station av Krille som tur var. Kände mej mer sovande en vaken trots att jag hade sovit längre en jag igentligen skulle.
Gjorde rent mitt akvarie och så flyttade de in en ny guppy hane till mitt akvarium :) Hoppas på bebisar nu.
Sista lektionen var ridning på LRK. Hade Molle, igen. Finaste Molle. Har tycket tidigare att han har varit lite halv tråkig och seg. Men endå är han nog stallets finaste häst, av ridskolehästarna iaf. Han har de lilla extra liksom :)
Men idag när jag red honom var de som att något fallde på plats mellan oss, vi förstog varandra mkt bättre och alla 50 öringar ramla nog ner i skallen på mej. Jag förstog liksom hur han skulle ridas och vart hans så kallade "knappar" fanns. Jag vet inte, men jag inbillar mej att något utav den intensiva läran och ständiga tjatet om hur en ryttarens sits och invärkan har fastnat i mej, för de första sitter jag bättre en jag tidigare gjort, utan att ehöva anstränga mej för att sitta bra. Och bara genom att sitta bra gör ju ganska mkt. Hur som helst, Molle är Molle, lite halv trött och lite halv död så där. Men idag var/vart han en glad,arbetsvillig och roligt halvblod! Han vart så mkt roligare när man hittar honom. De var så otroligt roligt, så jag har ärligt talat viljat rida ett till pass, på honom.
Men men, nu får de väntas till nästa vecka igen och hoppas att de går lika bra då.

När jag kom hem stog Henke och fixade maten. Pankaka :) mums!
Han är ju så  duktig på de där med mat. Bortskämda jag.
Emelie kom över nu på kvällen och planera lite för fotograferingen som jag ska hjälpa henne med. De ska bli ett album som hon ska ha som projektarbete .
Fotningen börjar imorgon. :)

Nu ska jag gå ner till tvättstugan och ta reda på 1 ton kläder sen ta en promenad.
Ha de bra!

/Jessi


Skoterbrud... igentligen?

Ja, kanske är jag en skoter tjej, igentligen? Innerst inne kke jag är lite smått skoter tokig jag också...
Ärligt talat, sen jag vart med Henke, och varit med han och hans otroliga intresse för skoter, så ha han nog lyckats fåt mej intresserad av dom starka, läskiga och snabba sakerna. Som jag numera bara tycker är cool,fränt och troligt roligt! Fart på grejerna ska de va!

Nu har jag iaf hittat min pärla, och mina skor. Önska bara att pengarna kunde rulla in som man ville.







Jobbig dag

Det vart en jobbig skoldag idag. Den jobbigaste på länge.
Att handtera sin sorg och smärta under skol tid är nog de jobbigaste man kan göra, att få bilder,minnen och höra ljud från något som stått en så nära och en som lämnat en så fort, och så smärtsamt och så tragist och att sen få upp allt under skoltid, de vill jag inte vara med om igen.
De var de jobbigaste lektionen på psyktiskt och fysiskt sätt som har någonsin varit. Samtidigt som man känner en nyfikenhet, och ett intresse för att lära sej om hovvård, så var de jobbigt. att bara bita ihop och strunta i tårarna som tränger fram för allt som drar en tillbaka till ett år och 11 månader sen, de var hemskt. mer en hemskt.
Men jag fixa de, konstigt nog. Jag gjorde de jag sagt och bestämt mej för att aldrig göra. Och de var nog tack vare Gunnel, min mentor. Hon lyckades på något konstigt vis övertala mej till att fixa de, värka ett dött hästben. De lukta fan, och jag mådde bara illa av allt som fanns där, och av alla tankar. Men jag klarade av de.
De trodde jag aldrig. och med tiden vart de ganska kul, att konsentrera sej på att få en fin hov och lära sej allt om hur senor,muskler och skelett påverkas när hästen rör sej.
De var intressant, men jobbigt.

/Jessica

2011-02-02

Sitter hemma i lägenheten och skit tråkigt, som vanligt.
Slutade tidigt från skolan idag. Alla em. lektioner var inställda. Och jag försov mej och skynda mej in till skolan, och så vissar de sej att jag inte har mer lektioner när jag kommit fram.. Lite irriterande. Nu när jag äntligen kommit hem igen, har jag inte en aning vad jag ska fördriva dagen med.. Hade planer på att rida, men skjusen är ju alltid lika kul att hitta och fixa så de sket sej de oxå. Så får väl ta och städa eller nå isf. Tröök!
Ikväll kommer Bella iaf, mys hela kvällen  och dagen imorgon!

Aja, nu ska jag väl försöka hitt på nå. -.-
Hörs haj!

RSS 2.0