Hemma dag

Vart en hemma dag idag, mot min vilja.. Hade planerat att åka och rida, och ta hand om hästarna. Men nej, så blev de inte. Ist vart de en lugn hemma dag med Ebbson. Henke åkte på förmiddagen och kommer förhoppningsvis hem snart, tror jag.
Ikväll ska jag börja med att ut och gå. Sen blir de solsidan och wallander. Tråkig söndag, men de kke behövs de också om ska kunna uppskatta roliga söndagar. Om de ens finns roliga söndagar!?

Aja, nu ska jag fortsätta nörda Bouncing Balls på fb ;)

Hare!

Hööks ♥

Yes yes yes!


Åkte hem till mamma imorse och tog mej en låång rid tur med lille syrran. :)
Första ute ritten på Quattro var de, helt underbart. Han verkar vara en typiskt "Jessica häst" en glad, sprallig, arbetsvilig och posetiv häst! En häst som nästan vill mer en han igentligen kan. Han försöker alltid sitt bästa och gjorde ett otroligt intryck på mej av sitt underbart coola sätt och psyke för att vara i just den skogen första gången.
Kom och och fick till och med svampa av honom för allt svätt, sen på med fleec täcke och så fick go killen gå in en stund medans jag tog hand om min andra underbara Chance. Fixa och dona i stallet och sen in och käka go mat från mamma. Tacos med familjen, mums!
Och sen, de bästa till sist! Mamma och jag har suttit och beställt massor av grejer till quattro efter som han inte har något eget alls. Slänger upp lite bilder på allt fint han ska få! :)

Hörs haj!



Hööks

Hööks                                                                                     Pannbandet på närmare håll



Hööks






Hööks


Svart - Hööks
Hööks


Börjes

Börjes



Onsdag

Har kännt mej ovanligt glad idag på skolan. Jag har kunnat le, och menat de. Mitt leende har alltså varit äkta, under skoltid. Helt otroligt. Måste vara för att solen har lyst så fint :) Synd bara att de är kallt en..

Äntligen hemma iaf, efter en lång skol dag. Har ätit lite och nu laddas de upp en film på youtube genom att de bara krångla igår... Få se om de funkar nu, eller de måste funka nu.
Ebba ligger med mej i sängen och snarkar. :p Sötnosen min, raklång och med benen i vädret! Underbara katt! ♥








Gladast!

Har precis ätit mat med Henrik och nu bara slappa framför tv:en med lite gotta.
Håller även på att ladda upp en ny film på Chancan på youtube. :)
Jag låter ödet får avgöra den här gången, är de meningen så blir hon såld. Annars får hon följa med mej till sthlm i sommar. Till long valley ranch som jag har fått praktikplats på i år igen! Helt underbart! En till lärorik och spännande sommar med nya hästar,nya människor och massa kändisar. Och självklart den helt underbara familjen gillström steiner. ♥ Och min isabelle såklart :)

Har fått upp hyllorna i lägenheten nu också, ny fattas de bara en 42'' led tv:e, soffa,tv-bänk,soffbord ;)

Ridpasset med Chance i vattlång gick super i måndags. Man blir lite deppad av att ha henne ute på annons när hon funkar så bra.
Pyssla om Quattro när jag kom hem, longerade lite gran. Ca 10 min bara. Han känns osäker, som om att han inte riktigt vet eller förstår. Att han liksom blir frusterad på sej själv. De är väl tränings sak antar jag, sen får man ju helt klart ta hänsyn till att allt är nytt för pojken. :)
Jag ger honom tid bara, sen får man börja med att bygga ett förtroende. Tror han kommer bli kanon med lite uppdatering i skallen. Han är grymt vaksam över ens kropps språk iaf, vilket jag uppskattar.

Nu ska jag be världens bästa kille sätta upp spegeln i hallen oxå. Sen ska jag nog ta reda på lite disk, sen svara på massa mail. Och sen, ja sen blir de väl plugg antar jag.. Usch, skitgrejer.

Hörs Haj!




Myser

Ligger i sängen med min vackra katt och bästa pojkvän och bara myser.
Tänkte bara skriva nån rad om dagen bara för att. :)

Mamma kom till mej på morgonen, kolla om jag levde och så. Genom att jag varit hemma och sjuk nästan hela veckan från skolan, iof så gick jag halva torsdag, duktiga jag. Åkte med mamma till Holmberg runt 1 tiden. Först svänga förbi på helsingefoder och köpa en grimma till lill killen som kommer i helgen,sen hämta små syskonen på dagis. Sen hem, till gammla underbara skogen. Super härligt väder var de oxå så vi tog en promenad ute i skogen med hundar och ungar. Hade med mej min go Nellie och hon är ju för bäst. Tränade inkallning bla. Suuuper duktig. Så ortoligt lättlärd och rolig att jobba med. ♥
När jag kom hem fick jag ångra promenaden, började frysa som en tok och fick feber... Gick och la mej ganska på en gång och somnade direkt. Sov i nån tim tills maten var klar. Käka go mat från mamma och sen plugga. Gjorde klart instuderingsfrågorna om marsvin. Sen orka jag inge mer. Åkte till delsbo och tog med mej Henke på vägen till lägenheten. Var meningen att jag skulle få upp lite grejer här inne ikväll, men såklart hade underbara Henrik glömt några grejer.. Aja, bättre sent en aldrig.
Nu ska jag försöka sova, sen försöka ta mej på skolan imorgon.

Natti natt !


Tankar.

Sitter hemma i lägenheten.. Fortfarande.
Har inte gjort så mkt alls idag, vaknade för nån tim sen av världens panik, kasta mej upp i sängen och började leta efter Henke ?? Sen kollade jag efter henkes och mammas skor i hallen. Fick för mej att henke hade tagit min mamma :p Haha, ärligt talat tror jag att jag halv sov fortfarande. Knäppisen själv.

Jag har tänt ett doft ljus nu som jag fick av mamma idag, de luktar underbart. Ljus i huvudtaget är underbart, de får en att bli lugn..
Jag vet inte varför men jag känner att jag vill skriva av mej a.n.g skolan..
Många anser att jag skolkar, och visst. Jag kan förstå dom som ser de så. Efter som jag sällan är där och dom gånger jag är där kke jag inte ser så aktiv ut. Saken är den att jag försöker mitt bästa, jag lovar. Jag försöker ta mej till skolan varje dag och försöker jobba mitt bästa på lektionerna för jag vill inte vara den jag är idag. -sämst i klassen och fattar ingenting jämnfört med alla andra. De är så jag känner mej iaf. Sen trivs jag inte. Och om de är med klassen eller utbildningen jag inte trivs med kan jag tyvärr inte svara på. en. Jag tror de är klassen, jag passar inte in där. Jag hör inte hemma med dom. Dom är helt andra jämnfört med mej.
Jag dömer absolut inte dom, utan jag dömer mej själv.
När man inte trivs så är de ganska svårt , som alla säger att man ska göra.- kämpa, de är "bara" 1,5 år kvar. Visst, de är faktist 1,5 år kvar, men de är inte så bara för mej. De är ett helvete. De är ett helvete att gå upp varje morgon till något man inte trivs i, till något man inte kan känna sej bekväm och säker på. De är ett rent helvete. Jag har inte varit mej själv på hela tiden jag gått där, på slottegymnasiet. Och de är inge illa ment mot skolan. Absolut inte, skolan i sej är väl bra. Men kke inte just de så för mej. Iaf inte nu. Jag hatar den.
Jag känner mej misslyckad och världelös varje dag jag åker hem ifrån skolan, är de så man ska känna?
En större del också , som gör att jag inte trivs är dessa tider, att åka till skolan vid kvart över 7 och komma hem 5-6 tiden och inte hinnna mer en ta av sej skorna innan man måste sova för att orka, är inte jag. De finns säker männsikor som orkar och trivs med de. Men inte JAG. Jag blir inte människa för fem öre.
De är tungt.. Som ni säker förstår så ligger jag efter. En hel del. Men att komma till skolan en dag och och påminnas av alla IG´n gör en inte spec. pepp för att ta tag i saker. Och att sen veta att betygen hänger i sin tur på min framtid gör heller verkligen inte saken bättre. De känns misslyckat, till tusen... Och de är gör ont att veta att jag har sett till att få dom helt själv..
Jag vet inte hur jag ska kunna förklara för er hur less jag är. De känns som att jag inte får fram dom rätta orden för att beskriva och förklara.. Men en sak är säker och de är att de är inte normalt att gråta sej till sömns p.g.a skolan.. antar jag!?
Men de är de jag gör, var och varannan kväll/natt, ni får tycka att jag är fjantig, men jag orkar inte mer. Som skolan känns för mej idag är som att kväva en eld sakta, En eld som bränn för vad hon ville ha åt, bara för 1,5 år sen..
Jag står fortfarande fast vid mitt mål, de gör jag men jag vet tyvärr inte idag om jag kommer orka. För jag känner mej idag 40 år äldre en vad jag faktist är.

Ja, som sagt, jag vet inte hur jag ska kunna förklara för er hur mkt jag hatar de här.
Men de här är endå en bit på vägen av att ha hävt ut känslor och tankar.
Tack för mej.






2011-01-18

Ligger hemma i sängen och är sjuk. Passar då på att frästa mej själv med dessa snygga ridkläder!
Hittar en del man vill ha, men dom kostar därefter. Tråkigt nog. De tråkigaste är endå att de finns ett helt utbud på klassisk ridning jämnfört med w.ridning. Lite synd.
Slänger upp nån bild på en del kläder jag vill ha. :)

Hörs haj!














Quattro Hammering <3





kärleken är som en duva,håller man den för hårt kvävs den.Håller man den för löst flyger den iväg..

Försökte blogga för nån dag sen men de var något fel då, så de gick inte..
gör ett nytt försök nu!
Känner mej lite små depp, vaför vet jag igentligen inte. sitter hemma hos mamma och funderar på om jag ska ska gå ut till underbara Chance och få mej själv på bättre humör och bättre tankar.
blir nog kvar här uppe i skogarna en natt till skulle jag kunna tro. åker ganska tidigt till s-vall med familjen imorgon.

Hoppas på en bra lördag, för de behövs nog nu.




var rädd om de ni har, imorgon är de en ny dag. 


/Jessica!



Skolstart!

Första dagen på skolan idag efter ett välbehövligt men kort jul lov...
Känns okej att komma in i rutin igen, mindre kul känns de att ta tag i alla IG'n som ska fixas! Men de ska väl funka de oxå till slut. 
Hade endå trots fösta dagen på skolan, sovmorgon. Tog bussen vid 10 så var inte vid skolan förs vid ungefär halv 11.  Kom hem runt kvart över 4. Käka mat, sen plocka och fixa i lägenheten. Damsuga,tömma soper och diska... Kul...
Nu funderar jag på att ta mej en skön dusch och sedan bara sätta mej vid tv:en och invänta Henke. :)

Förresten så vart de inget med varmblodet. Fråga mej inte varför, men de vart bara inte. KKe var de inte meningen med just honom.
Chance har flyttat hem igen till Dotty och dom andra tjejerna. Tror hon tyckte de var mysigt att komma hem igen. Gjorde sitt varv ihagen och jagade igång alla andra :)

Hare bra!
Jessica

2011-01-03

Ett nytt år har börjat och nyårs kvällen/natten blev väll helt okej endå..
Söndagen som var så förbannat efterlängtad av mej gick super bra, var och prov red ett varmblod som kommer förhoppningsvis stå i holmberg inom en kort framtid. Nattsvart valack på 165 i mkh. Riktigt snygg kille,lätt lärd och arbetsvilig. Riktigt rolig att rida.

Har inte gjort så mkt mer i helgen, lördagen var vi (Jag&Henke) med Emelie och Daniel hemma hos henke och kollade på 2 eller 3 filmer och käka på 11:an.. En riktigt mys kväll med andra ord. Chance har fått vila under helgen, red henne i 2 tim på fredagen så kännde att hon var väl förtjänt av en 2 dagars vila efter de.



Och imorgon händer de. De jag väntat på så länge, och de jag har pratat om i flera veckor, men inte vågat. Men imorgon blir de av iaf. Tänker dock inte säga vad förs jag vet att jag klarar av de, slänger väl in lite bild bevis sen kke...... Jag är isf skiiiiit nervös, tur att jag har bästa vännerna med mej som kan hålla mej vid liv :p

Hörs haij!

RSS 2.0