Snart nytt år...

Dagen bara springer iväg känns de som.. Men de är bra, för då blir de snart söndag!
Var i hudik i dag med Emelie,Daniel,Nettan & Micke. Köpte mej faktist ett par jenas. Ovanligt för att vara mej..
Brukar alltid beställa sånt för att slippa tveka på om dom passar. :p
Köpte oxå en tröja,smycken,skor,strumpbyxor och en fin nyårs klänning. :)
Är nöjd. Kvällen ser ut att spenderas i bobygda tillsammans med emelie,daniel och micke.
Får hoppas att jag får med mej min älskling dit oxå. Kke kan han slita sej från skotern nån tim? :)
Underbara mamma ställer upp att hand om Nellie under tiden.
Imorgon är de ett nytt år oxå. Känns sjuk vad tiden går snabbt. Tänk att de faktist är 2011 snart??
 
Aja, pappa kom på kaffe en sväng nu mot kvällen. Och jag ska hoppa in i duschen nu snart, Sen göra mej klar för uppvärmningen tills morgon dagen ;)

Hörs haij!


Allt och lite till

Sitter hemma i lägenheten helt själv med Ebba.. Fast hon gör inte så mkt sällskap. Antingen sover eller äter hon..
Saknaden efter Henke börjar gå mej på nerverna.. Han åkte i morse runt halv 6 och är inte hemma en och kl är 01:23.. :(
Han har åkt för att hämtat sin nya älskling i sthlm. Hoppas han kan dela kärleken med mej fortfarande en då. Men de ska väl inte vara nå problem. Jag och den nya ska väl komma överens vi oxå en dag, förhoppningsvis... Skotern alltså.

Vaknade runt 11 på fm. Tog en promenad med Nellie, sen har jag inte gjort så mkt mer. Suttit vid datan och dräggla över allt man vill ha inom både mode och hästsport.. Suck vad jag vill vara rik..
Tog en uteritt med Chance på em. gick super bra, efter lite övertalan.. Ston vet bäst,typ.. :)
Åkte till mamma mot kvälls sidan, käka mat och bara myste. En stund iaf, sen ner till lägenheten igen men lämna Nellie hos mami faktist.. Var meningen att jag skulle sova i holmberg men kan inte dra mej här ifrån nu när henke snart är hemma.. eller om nån tim men iaf.

Nu längtar jag till helgen.. Först fredag men framför allt söndag! Kunde jag så skulle jag trolla till söndag nu. :D

Nä, nu måste jag hitt på nå annat en att sitta vid datan tills älskling kommer hem. Hörs haj!


Några rader bara..

Tänkte bara skriva några ord, okar inte blogga just nu. Klockan är 23:15 och jag ska upp om några tim för att ta mej till stallet. Men känner endå att jag har en del viktiga mail att svara på innan jag säger godnatt...

Vaknade tio min. innan bussen gick imorse, inga problem jag börja bli van... På med kläderna och borsta tänderna bara sen ut. Drog på mej en mössa för att slippa skrämma skiten ur folket på skolan för att mitt hår stog åt alla håll. Var där en tim sen ner till centrum med Bea, fixa lite julklappar sen till bussen, hem.  Åkte hem till mamma och var där hela kvällen.
Ska på något sätt endå bli mysigt med jul igen, jag som inte alls gillar vintern i huvudtaget tycker endå att de känns lite mysigt. Kke är de julskinkan som lockar? mmmm.........

Så där , nu har jag hunnit blogga lite och skrivit en viktigt mail imellan åt! Duktiga tjej som kan göra två saker samtidigt!

Godjul på er alla, hoppas ni får en toppen mysig jul med nära och kära.
Kramis ♥

Godnatt

Då nu och sen..

Känner att jag har blivit en aktiv bloggare igen. Men de är väl bara för stunden gissar jag :p

Sitter på skolan iaf, har inte ett piss att göra förutom att vänta på att Emelie och Bea ska sluta.
Igentligen skulle jag har prov, men känner att de inte är någon större idé att ens försöka mej på de så jag får ta de efter jul ist. Även fast jag är bäst på att skjuta upp saker och sen glömma bort de. Men de problemet får jag ta då. Orkar inte bry mej nu.

Kom in på en gammal väns blogg, började läsa och såg inlägg från förr. De får en att tänka tillbaka på hur allt var och hur allt är. De är konstigt hur allt kan ändras så snabbt. När ska man växa upp igentligen ? sluta bry sej och bara gå vidare? Jag trodde jag hade gjort de, men tydligen inte. Efter som jag faller tillbaka och tänker på allt. jag orkar igentligen inte lägga energi på sånt här fjant men de är svårt att vara stark ibland oxå.. Och de kan jag erkänna. Och jag kan oxå erkänna att jag har försökt reda ut allt men jag tycks inte få nå riktigt svar. Och då orkar jag inte.. Jag har iaf vissat mej lite mer mogen en andra och tagit tag i saken men för att få ett okej slut på de måste de finnas intresse från båda sidorna om inte fler.
En dag kke vi blir mogna nog till att iaf säga hej till varandra.
Jag har gjort de engång. Nu är de er tur. 


En vänskap som tar slut har igentligen aldrig börjat.
 För äkta vänskap tar aldrig slut.





Varför ska allt handla om pengar?

Sitter på skolan och drömmer om att vara rik. Har hittat hur mkt som helst som jag vill ha på olika intrenet sidor.
usch, kläder och skor kan få en galen ibland.

Iövrigt så skulle jag igentligen vara i djurhuset den här veckan. var där på fm. men kom fram till att jag skulle göra mer nytta för min egen del av att ta en vanlig skol vecka ist och jobba gärnet fram till jul. Även fast jag inte orkar och även fast jag inte vill så måste jag ta mej igenom dom är veckorna som är kvar, iaf inna jul. Och de börjar ju bra menar jag? Fb direkt och sen kläder & skor...
Lägger ut nån bild på kläder bara för att.
Bara för att jag vill ha dom.


Famous Jeans från staydirt ♥





Metal Mulisha Zip-Hood också från staydirt. ♥

Den som säger att man inte kan bli lycklig på pengar,den LJUGER!









Falling down..

Nere på botten idag. Inte alls på humör. Och skolan gör absolut inte saken bättre. Jag orkar inte mer,de finns nog inte en mänsika som kan förstå min trötthet på skolan. Inte ens den männsika som jag trodde förstog mina kännslor som bäst. Fast de är klart, sitter man inte i samma sits kke de är svårt att förstå. skoltrött har man varit många gånger. men så här pass de trodde jag aldrig att jag skulle bli. Inte jag, Jessica. Jag skulle helt ärligt talat vilja hoppa av skolan. Börja jobba ist. Jag skulle nog gå upp med ett leende bara jag slapp skolan.

Matilda kom till mej igår, hon blir här tills helgen. Ikväll ska vi mysa och laga mat tillsammans.
Jag har saknat henne.
Ska sköta stallet ikväll oxå, sen så har jag helg pass oxå. Känns skönt.
Ställer mej frågan hela tiden om de kke skulle vara värt att hoppa av? Jag har ju trots allt gått 2 år snart...Eller iaf 1,5 år.. Men finns de någon som vill ha en 17 årig tjej som har grundskolan med sej men bara halva gymnasiet?
jag vet inte, jag vet inte om jag orkar med skolan mer.






RSS 2.0