30 dec 2009

Äntligen, snart är de ett nytt år med nya möjligheter, en ny start, början på nånting bra känns de som..
Jag längtar.. längtar så otroligt efter något nytt, som en förändring. Jag hoppas på ett bra år nu!

Vaknade vid 11. Gick ut och hjälpte mamma med att mocka, fylla vatten och ge hästarna lunch.
Super fint väder med sol och lagomt kallt. Är sjukt skoter sugen faktist..
Idag blir de nog bara att sitta hemma och peppa inför mogon dagen! Kommer bli så sjuk kul tror jag.
Ska försöka få mamma till att åka till ljusdal en sväng för att fixa de sista grejerna till i morgon. Om inte annat blir de en fin ridtur tror jag.


Tänk att de är sista dagen på de här åter, ett helt år har gått. Tänk vad mkt vi hinnit gjort och saker vi inte hunnit gjort. Nu kommer ett nytt år med fler möjligheter.

God fortsättning på er alla..


En dag med kusinen

Andra gången jag sitter och skriver om vad jag gjort under gårdagen och jag börjar ledsna ganska mkt på damp intrenet nu....................

Mamma väckte mej runt 9. Upp och käka lite sen fixa mej. Åkte ner till frigge för att kolla på lokalen med bezz.
Äntligen klart och bestämt att vart vi ska vara. Tror de kommer bli riktigt lyckad nyårs fest!
Sen till delsbo men victor på HC för att kolla så inget var allvarligt skadad efter att han slagit hål i huvudet på morgonen. Han fick limma. De var verkligen inte lite som han slog sej heller. Stackarn..
Emma fick passa små flickorna medans jag var tvungen att gå till bussen och möta nettan för att åka in till hudik.
En mkt trevlig dag med mkt skatt och snack.
Köpte två linnen,en kort klänning,längre topp och ett diadem.
Sen tog vi en fika och surra lite till. Efter ett antal tim bestämde vi oss för att åka hem igen. Fick sällskap av John och jimmy på hemvägen oxå.
Hoppade av hemma hos nettan och vart där hela kvällen. Dom skjusa hem mej runt halv 10. Hemma vart de datorn fram till halv 3 på natten. Usch, måste bli ändring på dedär. Annars kommer jag nog inte överleva skoldagarna..

Nu är jag sjuukt pepp inför nyår!
De kommer bli grymast!
Puss





En lugn,kall dag.

Vaknade vid 11. Hade den mest äckligaste drömmen på länge. Så de var bara skönt att vakna upp från den.
Drömde av nån konstig anledning att jag hade opererat magen. Och de värsta av allt var att jag såg en del av när dom skärde upp magen och allt. Blääää!
Aja, upp från sägen och försöka glömma drömmen..
Fika lite sen la jag mej framför tv:en en stund. Ganska så slut sen kvällen/natten före.. Somnade ganska så snabbt och sov till halv 3 -.- Riktigt jobbigt att sova bort hela dagen, så onödigt. Men men.
Så de blev varken Nettan eller Johanna som tänkt idag.
Planerade lite närmare inför nyår med Bezz. Imorgon kl 12 ska jag ner till frigge för att bestäma.
Känns skönt att de händer nått. Tur att jag har dej Robin.
Vårkatalogen har även kommit, känns skönt att de går mått bättre tider nu. Vår och Sommar!!! :*
Ska nog beställa lite kläder. räcknade ihop allt och de skulle gå på ca 3467.50. Bra pris för mkt kläder!
Har mest bara varit lat och suttit vid datorn eller tv:en idag. Mot kvällen vart de att jag badade min bebis ozzy. sen Dea. Klippte klorna och borsta dom. Har heller inte ridigt idag. usch vad lat jag är... fy. :(
Ska väl ta mej ut till hästarna en sista gång nu så dom får kvälls maten.
Sen blir de nog en dusch sen sen tv:en igen.... usch vad hemskt..
Men imorgon är de bestämt. Då ska jag upp i tid och sen till frigge för att fixa lokalen. Sen vid 2 drar jag mej in mot stan med nettan. Shoppa lite och kke tar en fika och snackr om allt.

Och nu bara längtes man till nyår! (D)

Puss /J

Söndag 27 dec.



Vakna runt 12 kke?
Han inte mer en kliva upp så kom mormor förbi. Jag satt mej vid datorn och sedan var de tid för mat,iaf till småbarnen.
Laga mat och så. Sen gick jag ut för att rida Crimson. De gick bra, han känndes lite stel ibörjan men med rätt övningar så slappan han av ganska snabbt endå. För som sagt antal repititon ger resultat, som Lasse alltid brukar säga. :))
Sen in och duscha och fixa.
Hahahhahaha......... Ja, vad säger man??
Åter igen en låååång kväll/natt med de bästa folket!
Johanna och hennes mamma hämta upp mej för att sedan ta oss ner till frigge.
Drog oss till jon efter att ha varit och träffat en del av hennes släckt.
Var ovanligt lugnt hos Jon tycker ja.men efter ett tag vart de liiite mer drag .. För att slippa lidandet över att vara nykter och se alla andra dricka så skjusa svensken oss till delsbo hem till jojjans lägenhet. Kalven kom förbi och sen henke. Jag,johanna och henke tog skotern till mattis. Var där en stund sen vidare med Johanna,henke,jocke,kalven och simon till klax. Satt där och älda en stund. Hemvägen vart väl kke inte så lyckad, men helt klart värd att minnas.
Tog oss inte över bäcken som planerat..  Vart kvar där ett bra tag. Ringde pappa runt 1-2 tiden. Han kom för bi för att hjälpa oss att få upp skotern ur bäcken.
Lyckas till slut. Åkte hem till henke där Jocke satt och vänta i VÄRMEN...
Värmde oss och kollade på film. Sedan vart de dags för hemfärden. Svensken kom och hämta mej och jojjan. Och nu är jag hemma. Sköönt! Kl är 04:43 och jag är inte alls trött...

Tack för kvällen!

Jaja,ska försöka sova nu. Imorgon blir de troligen Jojjan eller nettan.
Puss!


Grattis till min älskade lillebror som blir allt större och större ! Jag älskar dej <3


bearbetning av den eviga sorgen

Nu sitter jag här,, igen.. I min säng med svag musik på och tänker... Åter igen bara tänker. Fast jag lovat mej själv och sluta tänka så mkt. Jag mår inte bra. Jag mår verkligen inte bra om man ska gå till botten av de hela. Jag sa nyss, för bara nån tim sen att jag skulle hoppa in i duschen, och de gjorde jag. Jag tog en lång varm dusch. Sen tog jag med datan upp till sängen och sätter igång musik, en bra låt vid fel tillfälle tydligen.. Allting bara släppte. Masken jag bär om dagen för att hålla mitt leende uppe försvann, den rann nog av med tårarna rättare sagt..
Jag vet inte hur många gånger jag sagt de, men jag orkar verkligen inte..Känns de som. De är snart ett år sen ja förlorade bland de käraste jag hade.. Jag har inte delat de med någon, de är ingen som vet något. Och jag känner mej inte stark nog till att dela de heller med någon. De ända sättet som kan få mej att orka dagen är att skriva av mej.. Få tömma allt jag bär inom mej.Jag är inte den som söker tröst, jag tar på mej allt och lotsas som ingenting har hänt. ibland lyckas jag men ibland inte.. 
Ibland känns de bara som man vill ge upp, längtan är stor efter att på känns den underbara lukten av dej, när jag kramade om dej och stoppa näsan bakom ditt öra. De var de bästa jag visste, och nu är de som borta. Borta med vinden. Kvar finns bara djupa sår... som gör ont varje dag. Iband kan jag fundera på om jag kommer få träffa dej igen, kommer jag få ha den turen med mej att få träffa dej igen?  Jag hoppas de, och ibland hoppas jag att den dagen är nära..................


Evigt älskad & saknad.


Ny blogg




Jaha, då har man skaffat en blogg igen. Har känts tomt att vara utan så de blev nästan som ett måste.
Skönt att få skriva av sej osv.

Igår var jag ut med mina kära vänner Linnéa & Johanna. Började hemma hos Linnéa för att lämna över Jessika till Fredriks mammas mamma. Sen började vi lite lugnt med ett spel och dricka. Gustav hämtade upp oss snart där på för att skjus oss till p-hemmet. fortsatta festa där. Linnéa åkte hem ganska så snart pga att hon inte var så pigg. Johanna lyckas övertala mej till att stanna kvar, tog oss in på motorgården.Mkt trevligt folk. hade de jätte kul! Och tack Johanna och alla andra för de!
Ni gjorde kvällen lyckad!
Kom hem runt 6 på morgonsidan.

Idag var de meningen att jag skulle åka ner med Elisabeth till dkrs för att jobba hästarna i ridhuset. Vaknade 11 av rena paniken!
Gick ut till min älskade pärla som snart där på vissade sej ha tappat en baksko. Jahapp.... In och ringa Elisabeth för att tala om att jag inte kunnde följa. Tur i oturen hade hon heller inte tänkt åka pga. de hemska vädert som förs gick.
Har snöat massor hella dagen.....!
Så de har bara blivit en lugn dag för mej, Johanna,kalle  och hans tjej emma kom för bi på skotern för att lämna tillbaka min mobil som jag glömt i Johannas lägenhet igår. Ganska roligt att kolla igeom alla dessa sms och samtal man fått kvällen innan som man (en del) lyckats förträngt av nån anledning... haha!
Resten av kvällen har bara tillbringats framför datorn och sedan tv:en med mamma. Kollade in filmen- flickan som lekte med elden. Mkt bra film!

Nu ska jag hoppa in i duchen och sen dröjer de nog inte länge förs jg somnar. ;)
Natti! /J


RSS 2.0